Za vinoljupce: novi primjerak magazina Vinum.In

Nedavno smo pisali o hrvatskim vinarkama, mnoge su žene vezane uz vinarstvo radeći u marketingu ili promotivnim aktivnostima vinarija, iza svakog uspješnog vinara stoji žena, a zaboravili smo napisati da u Hrvatskoj postoji jedan jedini printani magazin o vinu Vinum. In, a njegova  je glavna urednica – pogađate, žena! Dijana Carlito Grgić.

Nedavno je u Business 5 Clubu, koji se nalazi na četrnaestom katu nebodera Sky Office predstavljen novi broj koji će sigurno već naslovnicom zaintrigirati ljubitelje vina – profesionalne ali i one koji žele znati nešto više o omiljenom piću. Jer, potpuno je drukčiji doživljaj kada se vino pijucka znajući otkuda dolazi i barem kroz pisane riječi, poznajući vinara koji ga je napravio, ali i koji je svoju energiju te životnu filozofiju prenio u kapi u kojima se uživa već stoljećima.

„Novi broj magazina razlikuje se od dosadašnjih. Najprije po naslovnici, a potom dizajnu i sadržaju jer smo odlučili ukinuti temu broja i rubrike te pisati o vinima, vinarima i vinarijama koje su nas se posebno dojmile“, istaknula je glavna urednica Vinum. In-a, Dijana Carlito Grgić na početku druženja kada su gosti pijuckali pjenušac dobrodošlice: Nice to see you, vinarije Enosophia.

Redakcija s Dijanom na čelu ove godine priprema i posebno izdanje, vodič hrvatskih vina za turiste, a predstavljeni primjerak, po cijeni od 5,20€ može se nabaviti na odabranim prodajnim mjestima.

Suradnici i uzvanici te su večeri uživali u vinima nekoliko vinarija – suradnika magazina i članova Business 5 Cluba, a posebno su predstavljena vina vinarije PP Orahovica, iz njihove nove linije Martin Albus.

Glavnoj urednici Dijani Carlito Grgić, u ova turbulentna vremena želimo puno uspjeha u kojeg ne sumnjamo.