Evo zašto se Badnjak na Fuliranju ne propušta

Iako je, kao što brojni obožavatelji Fuliranja dobro znaju, Strossmayerov trg tijekom cijelog Adventa epicentar izvrsne hrane, vrhunskih pića, nenadmašne topline i odlične zabave, vikend koji je pred nama bit će još posebniji. Kao i svih godina, još od 2012. u zagrebačkoj Tomićevoj ulici, Badnjak je bio i ostao dan kad se na Fuliranju događa najbolji i najoriginalniji spontani dnevni tulum u Zagrebu.

Badnjak na Fuliranju u zagrebačkoj Tomićevoj ulici

Vedrina svih sudionika, neodoljivi mirisi blagdanskih delicija i nadaleko poznati šarm i energija Fuliranja naprosto vas osvajaju od trenutka kad stupite nogom u ovaj savršeni krug zadovoljstva, kako vjerni posjetitelji nazivaju Stross u vrijeme Adventa.

Gastro bajke na kućicama

Ove godine Badnjak na Fuliranju počinje u 11:00 sati ujutro otvaranjem 17 kućica od kojih je svaka istinska gastro bajka. Za neponovljivo veselu atmosferu zadužen je Dnevni Badnjak Party i DJ Ivan Škrinjarić koji će nastupati od 13:00 do 17:00 sati, te vas rasplesati i razgaliti svojim odabirom božićnih hitova, među kojima mu je, kako nam otkriva,  posebno draga Rockin’ Around The Christmas Tree u izvedbi Brende Lee.

Pored već poznate bogate i kreativne gastronomske ponude vrhunskih chefova Palfija, Pažanina, Jankovića, Tomljanovića i nenadmašnih gastro kreativaca među kojom za ovu prigodu izdvajamo Picnicov burger od kozica, Izakayine kozice u tempuri, pohane cannellone punjene bakalarom Denija Srdoča, kao i cijelu kreativnu plant based ponudu na Beg’s kućici, tu su i besprijekorne fritule na Kužinavanju, kronutsi Boogie Laba, Briocherie sa svojim brioche asortimanom i Publicov brownie cake.

Nikad raznovrsniju ponudu pića – kuhanih ginova, puncheva, vina i piva, na sam Badnjak dodatno će obogatiti Luma Wine&Friends koji su pripremili Sparkling day by Lanson. To znači da ćemo nazdravljati svježim i elegantnim šampanjcem koji je već 25 godina službeni šampanjac teniskog turnira na Wimbledonu, kao i službeni šampanjac britanskog Kraljevskog dvora od 1900. godine. No povrh svega savršeno se uklapa u cjelokupni credo Fuliranja, jer u šampanjskoj kući Lanson duboko cijene ljubaznost, poniznost, autentičnost i eleganciju, a osnovni im je pokretač ljubav – ljubav prema teroiru, dobro odrađenom poslu, zajedništvu i dijeljenju radosti zajedničkih trenutaka.

Blagdanski duh

Bilo da na Fuliranju ovog Badnjaka završite planirano ili posve slučajno, budite sigurni da ćete biti dijelom jedinstvenog doživljaja koji se ama baš nigdje drugdje ne može replicirati. Provjereno znamo da će na Fuliranju i najvećeg Grincha obuzeti blagdanski duh, obitelji će i ove godine uživati s klincima, vidjet ćete ljude koji se bacaju jedni drugima u zagrljaj jer možda se nisu susreli mjesecima, ali na Fuliranju se svake godine sretnu i nazdrave, mnogi od njih i bez da su se prethodno dogovorili.

Ritmovi za zagrijavanje

Nije rijetkost ni da se upravo na Badnjak na Fuliranju stvore nova prijateljstva, pa čak i niknu nove ljubavi. Nakon dnevnog Badnjak tuluma, brojni će fanovi Fuliranja svratiti na Strossmayerov i prije polnoćke gdje će atmosferu zagrijavati u ritmovima funky house, house i deep house provjereni party maestro DJ Luke Beans i to od 19:00 do 23:00 sata. Dok s veselim  nestrpljenjem čekamo nedjelju donosimo vam mali pogled na prijašnje Badnjake na Fuliranju, tko zna, možda se pronađete na nekim od fotografija. Ako pak još nikad niste bili na Badnjaku na Fuliranju, ova je nedjelja vaša prilika za jedno nezaboravno iskustvo koje ćete rado ponavljati svake iduće godine. Vidimo se na Badnjaku na Fuliranju!

 

Sve novosti možete svakodnevno doznati prateći Fuliranje na Facebooku i Instagramu

 

Mjesto: Trg Josipa Jurja Strossmayera, Zagreb

Trajanje: 29. studeni 2023. – 07. siječnja 2024.

Radno vrijeme :

pon-pet: 12:00 – 01:00 /  sub-ned: 11:00 – 01:00

Božić: 16:00 – 01:00  / Štefanje: 12:00 – 01:00

Stara godina: 12:00 / 03:00 / Nova Godina: 17:00 – 01:00

Ulaz: besplatan

 

Foto: Sandro Sklepić, arhiva i PR Fuliranja