U subotu, 18. ožujka u Nico´s Bar&Bistrou toče se nove berbe vinarije Saint´s Hills uz odlične rižote

Za ovaj vikend, točnije, subotu, 18. ožujka, prognoza je za Zagreb – doslovce bez oblačka, a grijati će nas sunce na 14°C. Pa, ako i bude hladnije, nema veze, jer Nico´s Bar&Bistro u ulici Augusta Cesarca 6 (dvorište kuće Europe na Europskom trgu) ima grijane terase. A, na njima će se u subotu, od 12 do 15 sati moći kušati vina vinarije Saint´s Hills i to nove berbe Saint´s Hills Mala Nevina i Saint´s Hills Posh uz koje će se posluživati Nicos rižoto Zaferano ili Nicos rižoto sa šparogama, po cijeni od 7€.

Ovo je druga subota kako se u Nico´s Bar&Bistrou održavaju takve manifestacije, a to je samo početak aktivnosti u kojima će se udružiti prostori bar+restoran povezani s velikom terasom. „Želimo se baviti tematskim susretima, u dnevnim, ali i večernjim satima u kojima ćemo udružiti snage s poznatim vinarima i kuharima i pružiti gostima novi način uživanja u hrani i piću. Subotom će se manifestacije uvijek održavati u jutarnjim, odnosno podnevnim satima, dok će večere uvijek biti tematske“ kaže Ivan Srdar, jedan od ponajboljih hrvatskih barmena koji će budno paziti da gostima ništa ne nedostaje.

Budući da je koncept restorana talijanska kuhinja, prošle subote su se uz prosecco i aperol spritz mogle kušati odlične pinse (s pršutom ili kozicama), a ove subote gosti će imati priliku ocijeniti njihovo umijeće (pod vodstvom chefa Velimira Cindrića) u pripremanju talijanskih rižota koji uvijek pokrenu rasprave o načinu dobivanja prave kremoznosti i mješavine okusa.

„Za naše stalne i buduće goste pripremamo mnogobrojna iznenađenja. U nadolazećim tjednima biti će i glazbe, predstavljanja vinarija, sljubljivanja jela s vinima ali i koktelima… spremamo velike užitke za sve ljubitelje dobrih kapljica i finih zalogaja“, kaže Ivan Srdar.