U restoranu Noel održan rosé Masterclass ususret skorašnjeg 10. Pink Day Zagreb festivala

Ususret 10.Pink Dayu Zagreb, koji će se održati 22. travnja u Laubi, u jedinom zagrebačkom restoranu s Michelinovom zvjezdicom, Noel, tražilo se mjesto više. Masterclass The Pinks That made History“ (Povijesno važni roséi) powered by PBZ Card Premium Visa, vodio je gospodin Ted Lelekas, Moët Hennessy brand ambasador. Prezentacijom je oduševio sve prisutne, a kušale su se vrhunske etikete kuće Chateau d’EsclansThe Pale, Whispering Angel i Rock Angel, i to iz ponajboljih vinskih čaša na svijetu, s potpisom Riedel.

Prije kušanja vina, Noel je polaznicima masterclassa pripremio bogati „brunch“, a za welcome drink posluživao se Chateau d’ Esclans Pale rosé.

Održani Masterclass bio je izvrstan uvod u dosad najbogatiji program 10. Pink Day Zagreb festivala koji su organizatori u ovoj jubilarnoj godini pripremili. Na vrijeme rezervirajte mjesta na odličnim radionicama festivala u subotu 22.4.u Laubi!  A to su: vođeno kušanje Američki Zapad s vrhunskim rosé vinima američke zapadne obale; Pink Cocktailzation by hotel Esplanade, s ružičastim koktelima te masterclass ekstra djevičanskih ulja Šampionska ulja Istre i Dalmacije powered by JGL . Održat će se i Okrugli stol : 10 godina poslije: ružičasti vinski Istok  powered by HGK, koji moderira „lovkinja“ Morana Zibar, a tijekom samog festivala kušat će se vina i ulja oko stotinu izlagača.

Doista vrijedi posjetiti ovaj kreativan, ženstven i optimističan boutique festival koji će Laubu okupati u najrazličitije nijanse ružičastog: od vina preko cvijeća, odjeće i pink detalja. Jer ovdje se nagrađuju najljepši izlagački stolovi vrijednim nagradama Riedela, Martimexa i Smega.

Više doznajte na www.pinkdayzagreb.com

Foto: Rene Karaman