Predbožićni brunch i silvestarska ponuda Terma Olimia se ne propušta!

Red vrhunskih delicija, red odlične glazbe i društvo dragih ljudi, za većinu je najljepši scenarij za ulazak u Novu godinu. „Gdje na doček?“, pitanje je koje se svima pomalo vrti u glavi čim zakoračimo u prosinac, taj čarobni mjesec prepun prilika za slavlja i divne provode.

Baš takav – slavljenički i poseban – kraj je godine u slovenskim Termama Olimia. Ova oaza hedonizma, sa svojim brojnim doživljajima i najboljim wellness sadržajima, prepuna je događanja u prosincu, a sve će kulminirati fantastičnim dočekom 2024. u restoranu Lipa.

Nakon službenog paljenja božićnih lampica i gastro eventa, nedjelja, 17. prosinca, rezervirana je za predblagdanski brunch u restoranu Lipa, jednom od omiljenih mjesta u Termama Olimia. To je prilika da uživate u fantastičnim jelima, ali i da se inspirirate za vlastiti svečani stol. Dođite s prijateljima, obitelji ili počastite poslovne partnere u predivnom ambijentu uz glazbu i animatore za djecu.

Na meniju su štapići pršuta s bučinim sjemenkama, hobotnica u salati s kaparima i maslinama, rajčice s buffalo mozzarellom…, a chefovi će pred gostima pripremati i teleći lungić na žaru s maslacem od limuna te široke rezance s pjenom od krumpira, pršutom i uljem vlasca.

Velik je izbor i slastica, a sve to po cijeni od 29 eura po osobi (djeca do 12 godina 15 eura), dok je brunch za djecu do 4 godine besplatan.

Prava noć hedonizma, uz vrhunske kulinarske poslastice i zabavu uz Duo Enjoy, očekuje sve koji će staru godinu ispratiti u restoranu Lipa.

Cijena novogodišnjeg provoda je 80 eura po osobi, a na jelovniku će se redati sve prave delicije: hrskavi bakalar, kraški pršut i burrata, juha od bundeve, rižoto od šafrana i škampi, goveđi lungić, guščja jetra…, sve uz neizostavni pjenušac i slatke zalogaje.

Foto: Terme Olimia