Evo zašto u prosincu i siječnju otići u Rimske terme

Opustiti se s voljenom osobom u predivnom ambijentu slovenskih Rimskih terma samo je po sebi doživljaj, a kad u prosincu zima pokaže svoje lice, još je ljepše uživati udvoje u bazenima koji podsjećaju na one u starom Rimu, raskošnim sobama s velikim okruglim krevetom, privatnom saunom i jacuzzijem, čarobnim kupkama i masažama…

No ovdje su se pobrinuli da čitav prosinac bude čaroban, baš kako i dolikuje zadnjem mjesecu u godini, ali i da ulazak u 2024. bude sa stilom. Osim glamurozne novogodišnje noći u Á la carte restoranima Sofija i Gala, silvestarske noći u restoranu cara Ferdinanda, kreirali su i fantastičan prosinački menu u restoranu Sofija, a takva – fantastična – i ponuda je za Sveta tri kralja. Prva u 2024. i neodoljiva, baš kao i sve u ovim Termama udaljenima tek sat vremena od Zagreba.

Buffalo mozzarella s mangom i ciklom na mladoj salati za predjelo; krem juha od zelenog graška sa šunkom; teletina s domaćim raviolima i tartufima s béarnaise umakom ili losos na rižotu od šafrana sa škampima za glavno jelo te – slatko za kraj! – creme brule sa domaćim sladoledom – ovaj prosinački jelovnik oduševit će sve gurmane. Ako želite prigrliti blagdanski duh i uživati u ovim vrhunskim sljedovima jela, svakako rezervirajte svoj termin u A la carte restoranu Sofija i super se provedite s prijateljima, obitelji ili udvoje.

U Rimskim Termama znaju za poslovicu ‘Po jutru se dan poznaje!’, pa su kreirali, doista, fantastičnu prvu ponudu u 2024. Naime, ako isplanirate odmor od 2. do 7. siječnja moći ćete uživati u nizu pogodnosti i, ne manje važno, boravak dvoje djece do 12 godina je besplatan.

Rezervirate li svoj boravak do 15. prosinca 2023., Rimske terme osiguravaju i first minute popust od 15%. Smještaj u hotelu s četiri zvjezdice na bazi polupansiona, neograničeno kupanje u bazenskom kompleksu (čak i na dan odlaska!), specijalni popusti u Wellness centru Amalija i Medicinskom centru Valetuda, samo su dio ovog bogatog paketa koji obećava najljepši ulazak u 2024.

Foto: Rimske terme