diWine i Wolt donose fina vina i ukusne plate na vaš kućni prag

Stigli su vam nenadani gosti? Pripremate romantičnu večer(u) za dvoje, a zaboravili ste rashladiti pjenušac? Organizirate proslavu, ali vam se baš ne da kuhati? – Samo opušteno jer, rješenje je tu!

diWine bar, već omiljen među vinoljupcima zbog svojeg zanimljivog izbora vina – s naglaskom na autohtone hrvatske sorte malih boutique vinarija – i finih plata powered by Dobro, svoju ponudu sada je proširio i na dostavu putem Wolta.

diWine poklon bon sjajan je Božićni dar

Uz preko dvadeset vinskih etiketa, koje vam stižu na optimalnoj temperaturi spremnoj za konzumaciju, možete naručiti i ukusne plate u jedinstvenom Create-A-Plate konceptu. Plate, naime, slažete sami po vlastitom ukusu i preferencijama, birajući između malih 80-100 gramskih pakiranja narezaka i sira. A dolaze vam ukusno aranžirane u crnim kutijama s prozirnim poklopcem, uz gratis kruh i masline – tako da su odmah po dolasku spremne za posluživanje.

Za sladokusce, tu je i opcija jedinstvenih džemova izrađenih od grožđa pošipa i plavca malog, kao i voćni namazi Šinjorina smokva i Šinjorina mandarina koji imaju samo jedan sastojak – voće.

Podsjećamo i na aktualni diWine pop-up shop, koji sve do kraja godine u svojevrsnoj mini-vinoteci nudi preko 25 vinskih naslova koje možete ponijeti kući (ili naručiti pa preuzeti) nakon što ste u baru uživali u čaši vina, kao i na diWine poklon bonove koji su više nego izvrstan Božićni poklon.

Živjeli!