Novi Vinodolski: kilometar glazbe, veselja i zabave

U organizaciji Truističke zajednice Grada Novi Vinodolski i ove će godine ljeto u Novom održati Fešta od kilometra i to u petak, 28. srpnja na najdužoj šetnici, Obali Petra Krešimira IV s početkom u 20 sati. Duž šetnice, sve do Havana beach bara sudjelovat će preko 40 izlagača na čijim štandovima ćete se moći počastiti ukusnim slasticama, medom, domaćim rakijama, ručno rađenim suvenirima te drugim autohtonim proizvodima i rukotvorinama.

Ukusne hrane i dobre glazbe duž šetnice neće nedostajati – od ugostiteljskih objekata, do za ovu prigodu posebno postavljenih objekata sa gastro ponudom na samom početku šetnice te na pakiralištu ispod odmarališta. Zvuci pet glazbenih sastava širit će se kilometarskom šetnicom. Očekuju vas Grupa Tremolo, Trio Vivak, TS Ferali, TS Merak i novi glazbeni sastav u ovim krajevima, Grupa Black & White iz Karlovca.

Uz foto kutke, posebno mjesto imat će i djeca koja će moći uživati u oslikavanju lica te u animacijskim igrama na dječjem igralištu na šetnici. Sigurni smo u kojem god smjeru da krenete dobre zabave neće nedostajati.

U 23:00 sata, sve posjetitelje razveselit ćemo i vatrometom koji će se ispucavati s mora. Vatromet će putovati cijelom dužinom kilometarske fešte te će ga tako moći vidjeti svi posjetitelji koji se nađu na šetnici.

Da bi se manifestacija mogla što bolje organizirati, Turistička zajednica Novi Vinodolski moli posjetitelje i stanovnike da toga dana svoja vozila u popodnevnim satima, točnije od 14 sati, ne parkiraju na obalu. Obala će biti zatvorena do završetka manifestacije kako bi se mogla kvalitetno pripremiti za njeno održavanje. Ovim putem Turistička zajednica moli za susretljivost i razumijevanje da bi svi mogli uživati u još jednom izdanju Fešte od kilometra.

 

Foto: arhiva TZ Novi Vinodolski