Termalna i Wellness rivijera u Termama Čatež najbolja su antistresna terapija

Otkrili smo da postoji mjesto gdje ćete se riješiti stresa nakon napornog radnog tjedna. Naime, u Termama Čatež postoji Termalna i Wellness rivijera na kojima posjetitelje očekuje vodeni raj na više od 6500 m²unutarnjih površina s kombinacijom vodenih atrakcija ali i elegantno dizajniran wellness koji se prostire na skoro 1.000 m² površina s posebno dizajniranim saunama. Ova dva kompleksa točka su na ‘I’ ponude koju najpoznatije Slovenske Terme  mogu ponuditi suvremenom gostu – uživanje ili opuštanje u termalnoj vodi.

Mjesto za sve generacije 

Bazeni, slapovi, tobogani, whirlpool, surfanje na termalnim valovima, prolom oblaka zbog tropske grmljavinske oluje… ispod tri kupole nalaze se sadržaji koji će oduševiti sve generacije. Name, na Termalnoj rivijeri nalaze se i dječji bazeni dubine 0,2 m, bazeni za ozbiljnije plivanje, ali i dijelovi koji će vam podići adrenalin.

Budući da je riječ o termalnoj rivijeri, temperatura vode je u većini bazena od 31-33 °C, a tko želi udahnuti zimu dok se kupa iz unutarnjih se bazena može doplivati do vanjskih.

Hotel Čatež

Wellness Rivijera

Prostran i elegantno dizajnirani wellness centar prostire se na 932 m², uključujući 632 m² unutarnjih i 300 m² vanjskih površina. Odvojena je, ali i u blizini Termalne rivijere pa se boravak u ova dva kompleksa može  kombinirati prema želji.

Na wellness rivijeri nalaze se prostrane saune – solna, turska, ekstrema i velika finska sauna te bio-biljna finska sauna na vanjskoj terasi koja je upotpunjena biljnim zen-vrtom s prostorom za odmor. Uz saune se nalazi Whirlpool, bazen za hlađenje i veliki topli bazen za masažu/opuštanje, lounge kutak s vodenim krevetima, ledenom fontanom, ali i barom s čajevima.

U Termama Čatež vikendi su rezervirani i za noćno kupanje koje je oplemenjeno sadržajima poput zabave u vodenom parku i wellnessu, ali i finim delicijama u lounge baru Valovi.

Hotel Terme

Vikend u Termama Čatež

Za one koji se odluče u Termama Čatež provesti vikend, uz wellness doživljaj mogu uživati u masažama ali i sportskim sadržajima poput klizanja na otvorenom (u zimskom periodu) ili igranja mini golfa u kojem će uživati cijela obitelj. Terme su okružene šetnicama po parkovima koji spajaju tri hotela i Terme Village kompleks s apartmanima, kampom i mobilnim kućicama koje su gostima na raspolaganju cijele godine. Najslađi dio Terma Čatež je slastičarnica Urška gdje svakako probajte Čatešku tortu.

Foto: promo i Nikola Zoko