Posjetite Festival sladoleda u Njivicama na otoku Krku!

Na „zlatnom otoku“, kako mnogi nazivaju Krk, točnije u mjestu Njivice, od 10. do 16. srpnja održat će se Festival sladoleda. Dakako, glavne su uloge dodijeljene sladoledima, tako da će se moći kušati omiljene ljetne slastice pet izlagača, koji će s lokalnim proizvođačima nuditi brojne varijacije ove kremaste delilcije pripremljene od pomno biranih sastojaka.

Teško da će se moći odoljeti artizan gelatu, pravom homemade sladoledu, luxury gelatu te brojnim drugim verzijama, a kuglica će stajati od 1,5€ na dalje, ovisno o vrsti sladoleda.

A uz sladoled se veže i dobra zabava! Tako turistička zajednica Općine Omišalj pripremajući šesto izdanje Festivala sladoleda najavljuje lude provode.

Organizatori pripremaju bogat sedmodnevni program koji će obilovati   kreativno – edukativnim radionicama za djecu, a posjetitelje će zabavljati više od 70 animatora, performera i umjetnika. Tijekom festivala neće nedostajati ni odlične glazbe uz Gelato sisters, Domenice, Luku Nižetića, Šajete, Grooversa, Infinity banda i DJ-a Alexa Sabattinija.

„Veseli nas što će se Festival sladoleda po šesti put održati u Njivicama koje u prvih šest mjeseci bilježe rast turističkog prometa. Ove godine očekujemo najviše izlagača do sada, a program će obilovati glazbenim, animacijskim i zabavnim sadržajem za sve uzraste. Vjerujem kako će upravo Festival sladoleda biti dodatan povod za dolazak turista, ali i zanimljiv sadržaj za lokalno stanovništvo.“ – izjavila je Andrea Orlić Čutul, direktorica TZO Omišalj.

Foto: promo