Sedmu godinu za redom održava se Wine EnoGASTRO Vip Event

Tradicija koja traje u kontinuitetu sedmu godinu uz do sada organiziranih 27 eventa diljem Hrvatske se nastavlja. Ove godine, za sve goste, koji imaju besplatni ulaz, besplatno korištenje čaše (bez kaucije i bonova), te mogu besplatno sudjelovati na degustacijama, predavanjima, radionicama i prezentacijama, pripremaju se još mnogobrojna iznenađenja.

Ove godine organizirano je pet evenata: U Rijeci (Hotel Bonavia Plava Laguna, 1.3.), Novigradu (Hotel Rivalmare, 3.3.), Splitu (Hotel Amphora, 15.3.), Zadru (Falkensteiner; Spa Ladera, 17.3.) i Zagrebu (Hotel Antunović, 29.3.).

U 2022. godini WINE EnoGASTRO VIP Event konferencije bile su iznimno dobro posjećene, na pet događaja u Rijeci, Novigradu, Zadru, Splitu i Zagrebu bilo je okupljeno više od 1800 gostiju iz ugostiteljsko-turističke struke, sudjelovalo je čak 25 govornika i edukatora s 21 temom, a svoje kuharsko umijeće i specijalitete prezentiralo je više od 30 chefova. Gosti su mogli degustirati više od 52 različita lokalna specijaliteta koja su bila sljubljena s vrhunskim vinima, vinara partnera evenata.

Vinar Rino Prelac i sommelierka Mira Šemić

I ove godine, kao što je napomenuto, potpuno će besplatno gosti moći uživati u eno gastronomskim radionicama i prezentacijama koje će voditi vrhunski međunarodni i hrvatski predavači, sommelieri, ugostitelji, barmeni, chefovi i baristi, dok će između predavanja i radionica svi imati priliku degustirati proizvode kvalitetnih izlagača te se s njima poslovno povezati i dogovoriti suradnju.

Projekt ima veliku potporu Hrvatske turističke zajednice, kao i domaćina – županija, gradova i njihovih turističkih zajednica, Županijske obrtničke komore i Hrvatske gospodarske komore, a pokrovitelji su Ministarstvo turizma i sporta Republike Hrvatske i Ministarstvo poljoprivrede Republike Hrvatske.

Više informacija o događaju, programa i predavačima na www.dantes.biz i na društvenim mrežama organizatora Wine EnoGASTRO Vip Eventa. Prijave za sudionike HoReCa sektora za besplatno sudjelovanje na konferenciji primaju se na info@dantes.biz