Arhiva oznaka za: Koktel Španijel

Spremite se za dozu pseće preslatkoće: u diWine Baru kreće projekt Koktel španijel

diWine Bar od samih je početaka dog-friendly mjesto, ali ljubav prema psima sada je dosegla jednu sasvim novu razinu: u suradnji s udrugom Merida starta projekt Koktel španijel, a prvo druženje u nizu zakazano je za ponedjeljak, 18. rujna s početkom u 19 sati.

Već ionako najslađe druženje u gradu dodatno će se zasladiti autorskim vinskim koktelima po kojima je diWine Bar nadaleko poznat. A sjajna vijest je da od svakog kupljenog koktela i čaše vina dio sredstava ide za pomoć udruzi Merida.

U opuštenoj atmosferi u diWine Baru pomazite se sa veselim šapicama koje traže svoj dom, opskrbite se zdravim psećim keksićima by Souliday i raznom cool psećom opremom. Usput, donesite jastuke, dekice, ručnike i druge pseće stvarčice koje vam više ne trebaju i donirajte ih udruzi. Hajdemo svima pokazati kako ponedjeljak može biti super!

Elica

Ovaj hvalevrijedan projekt objeručke i četverošapno podržali su Ribafish i Dživo (pogledajte filmić). Vama preostaje da javite svim prijateljima i dođete po svoju dozu Koktel španijela. Obećajemo, razdragano raspoloženje držat će vas cijeli tjedan. A ako baš nikako ne stignete, barem uplatite kakav eurić na IBAN:HR9224020061100805782 ili PAYPAL: udrugamerida@gmail.com

#diwine #diwinebar #ilica93 #volimvino #udrugamerida #volimpese