Arhiva oznaka za: Karlovac

Premijera karlovačke Urbane avanture, interaktivnog obilaska središta grada

Upoznati braću Seljan, Nikolu Teslu, otkriti karlovačku vinsku scenu i dugo skrivene tajne ovog grada od sada možete u inovativnoj interaktivnoj turi koju je osmislila putnička agencija Croatia Open Land uz pomoć Turističke zajednice grada Karlovca.

Tura spaja povijest, kulturu i gastronomiju i predstavlja jedinstveno iskustvo za sve koji žele bolje upoznati grad na četiri rijeke.

“Urbana Avantura obećava doživljaje koji će obogatiti svakog posjetitelja i ostaviti dubok dojam. Idealna je za obitelji, parove i pojedince koji traže autentično iskustvo našem prekrasnom gradu”, rekao je Krešo Rogoz, vlasnik Croatia Open Landa, putničke agencije koja osmišljava atraktivne programe u Karlovcu i središnjoj Hrvatskoj.

 

Nova tura vodi kroz tri fascinantne atrakcije koje otkrivaju Karlovac iz potpuno nove perspektive. Prva vođena tura ime je dobila po braći Seljan, najpoznatijim hrvatskim istraživačima, a prolazi kroz grad, istražujući njegovu bogatu povijest, arhitekturu i legende.

Nakon toga, u srcu parka degustiraju se najbolja vina karlovačkih vinara sljubljena s finger foodom, a vrhunac je susret s legendarnim Nikola Teslom koji je oduševio i goste prve Urbane avanture pristigle iz Zagreba i okolice Karlovca.

Više informacija: https://croatia-open-land.com/.