Arhiva oznaka za: Ginistria

Carasman, debitanti u proizvodnji džina osvojili tri zlata i jednu broncu

Zagrebački brand Carasman tek je krenulo u avanturu s proizvodnjom popularnog pića, a već se okitio s tri zlatne i jednom brončanom medaljom na nedavno održanom međunarodnom festivalu džina Ginistria 2023.

Trojac iz Carasmana kojeg čine Igor Šeler, Siniša Uštulica i Tomislav Lonjak, dugo i posvećeno pripremao je ovaj zahtjevni projekt te početkom godine krenuo u proizvodnju jedne uistinu posebne kolekcije džina obogaćene infuziranim terpenima iz kanabisa. Ključnu ulogu u razvoju recepture imao je dr. Marko Fabić, istarski stručnjak za destilate.

„Suradnja s dr. Fabićem doprinijela je usavršavanju procesa proizvodnje i rezultirala savršenom recepturom pa bez ustezanja možemo reći da smo kreirali džin svjetske klase, a četiri medalje na Ginistriji to su i potvrdile.“ – kaže Igor Šeler.

Carasman je osvojio tri zlatne medalje u kategoriji destiliranog suhog džina, najbolji u kategoriji je Orange Turbo, odmah su iza njega Jack Herer i Blueberry Kush te brončanu medalju u kategoriji sloe džina za 10K Jack. Svi Carasmanovi džinovi u bazičnom pripravku sadrže čak 16 biljnih dodataka koji su podloga za infuziranje terpena iz provjerenih i kvalitetnih sojeva kanabisa.

Novi okusi

Ova jedinstvena receptura jamči posve nove, očaravajuće okuse i arome koje jednako dobro funkcioniraju kada se džin pije sam, u popularnoj kombinaciji s tonikom ili kao dio raskošnih, višeslojnih koktela. Dodani sastojci terpena prethodno su lišeni svih kanabinoida, tako da uživatelji nisu u opasnosti da osim alkoholne dožive bilo kakvu drugu opijenost.

Više o ponudi Carasman džinova doznajte na https://carasman.com/  https://www.instagram.com/carasmangin/

Foto: Siniša Ustulica