Šatorijada – odlična zabava u prirodi

I ove će se godine, šesti put zaredom, Zelinska šatorijada, manifestacija kojoj je cilj opuštanje i zabava u pozitivnoj atmosferi. Stoga, nakon što ispraznite ležaljke na plažama, dođite u Park zelinskog ŠRC od 18.-20.08.2023., postavite svoj šator, organizirajte “dom” u prirodi, zabavite se i veselite. Podijelimo zajednički doživljaje i družimo se pred sam početak novog radnog ciklusa za odrasle i povratka u školske klupe za djecu i mlade.

U sklopu manifestacije biti će organizirana odbojka na pijesku, igra graničara i druge zabavne igre.  Društvo naša djeca Sveti Ivan Zelina pobrinuti će se da se svi dobro zabave. Za sve sudionike osiguran je i zajednički ručak u subotu. Zabave nam neće nedostajati!

Šatorijada je manifestacija koja podrazumijeva boravak u prirodi, dakako – spavanje u šatorima… Stoga: kad krenete u Zelinu ponesite šator, vreću za spavanje (za udobnije spavanje poželjan je madrac na napuhavanje ispod vreće), pribor za higijenu, baterijsku svjetiljku, vodu, čekić za zabijanje klinova, fotoaparat za bilježenje lijepih trenutaka, društvene igre, karte, rezervnu odjeću…

Nemojte zaboravit ponijeti hranu za svoju obitelj prilagođenu za boravak u prirodi (konzervirana hrana, voće, povrće, lako probavljiva hrana). Za ručak i večeru organizator će prirediti vatricu za roštilj (ne zaboravite uzeti meso, povrće, začine).

Ponesite gitaru ili drugi instrument, ali samo ako znate svirati :), a pjevati će svi, plesati, zabavljati se…

Požurite s prijavama jer lista se brzo popunjava. Prijave se primaju do srijede 16. kolovoza.2023.

Postavljenje šatora/početak je u petak 18.08.2023. u 15.00 h. Djeca i mladi s manje od 18 godina mogu sudjelovati na manifestaciji samo u pratnji roditelja. Osigurani su sanitarni čvorovi. Za miran i siguran san ove godine sa nama je Lupus zaštita d.o.o.

Svi zainteresirani mogu se javiti organizatoru Turističkoj zajednici grada Svetog Ivana Zeline na mail tzg@zelina.hr ili telefonom 01/2061 808 kako bi ispunili prijavnicu.

Priroda je varljiva i nepredvidiva, pa u slučaju lošeg vremena, organizator ima pravo otkazati događaj.

Foto: TZ Grada Sv. Ivana Zeline