Prva vegeterijanska kuharica otoka Hvara

Turistička zajednica Općine Jelsa predstavila je svoju prvu Vegeterijansku kuharicu otoka Hvara, autorice Dominku Juzbašić. Ova kuharica je rezultat mnogih godina istraživanja, strasti prema hrani i otoku Hvaru, te će zasigurno oduševiti ljubitelje bogatih okusa ove prekrasne destinacije.

U Vegeterijanskoj kuharici otoka Hvara vas očekuje mnoštvo recepata, uključujući jela pripremljena s hvarskim samoniklim biljkama i začinima, raznovrsne juhe, osvježavajuće salate, ukusna glavna jela i primamljivi deserti. Ovo je istinsko gastronomsko putovanje koje će vas odvesti na okusnu avanturu otoka Hvara.

 

Važno je napomenuti da je kuharica prevedena i na engleski jezik, što omogućava turistima da ponesu dio otoka sa sobom i da nastave kuhati hvarske vegetarijanske recepte i kad dođu kući.

Autorica ove kuharice, Dominka Juzbašić, u ovoj kuharici prenosi svoju ljubav prema hrani i otoku Hvaru. Kuharica je pravo blago za sve koji žele istražiti bogatstvo okusa otoka Hvara i uživati u vegetarijanskim jelima koja odišu mediteranskim šarmom. Ovo je izdanje koje će vam pomoći da stvorite autentično iskustvo otoka Hvara u vlastitoj kuhinji.

 

Želite li u svojoj kolekciji imati ovu kuharicu i potom isprobati i uživati u odličnim jelima, obratite se u ured Turističke zajednice Općine Jelsa ili na https://visitjelsa.hr