Arhiva oznaka za: Miva Bistro & Wine Bar

Agencija CROATIA BY THE GLASS: novi partner za najljepše doživljaje – kroz čašu!

Jeste li se ikada zapitali od čega su satkane nezaboravne uspomene? Ako svoj odmor započinjete u kolonama na naplatnim kućicama ili gužvama u trajektnim i zračnim lukama tijekom dva-tri udarna turistička mjeseca, vode li vas misli u male hedonističke rajeve daleko od vreve? Žudite li za mjestima  gdje ćete doživjeti stvarnu kulturu i upoznati autentičan način života i ljude? Želite li se opustiti tamo gdje ćete doživjeti iskren osmijeh, kušati organsku „u vrtu“ uzgojenu hranu i vina, u rustikalnom ili state-of-the-art ambijentu svejedno.

Upravo takav, profinjen recept za odmor i okrepu od užurbane svakodnevice nudi nova turistička agencija CROATIA BY THE GLASS čiji su članovi u elegantnom ambijentu Miva Bistro & Wine Bara organizirali mali inauguracijski party kojim se predstavila javnosti te lansirala svoju novu stranicu www.croatiabytheglass.com

Jure Andrijašević i Tomislav Tuđen

Njihov core product su ekskluzivne ture i kušaonice kojima promiču hrvatski wine, food & culture turizam, promoviraju lokalnu kulturu stola, ali i mnogo šire od toga. Ovi educirani vinski vodiči će vas upoznati sa širim prirodnim i povijesnim okvirima te kontekstom kulture i tradicije mjesta ili regije. Naučit ćete kako i zašto baš tu nastaju delicije koje ćete kušati na putovanjima koja organiziraju u najprestižnije vinske regije Hrvatske i Europe, sve skupa popraćeno stručnim vodstvom i zanimljivim storytellingom za što osobniji i autentičniji doživljaj destinacije te onoga što se nudi u čaši i oko nje.

Iza brenda CROATIA BY THE GLASS stoje iskusni ambasadori svijeta vina, turizma i ugostiteljstva Jure Andrijašević i Tomislav Tuđen dodatno pojačani Markom Pejkovićem, glavnim izvršnim direktorom tvrtke P3 mobility. Svoje bogato radno iskustvo i obrazovanje su dopunili najvišim stupnjevima WSET-a, najprestižnije svjetske obrazovne institucije za vina i destilate te dodatnom edukacijom za pružanje što kvalitetnije usluge.

CROATIA BY THE GLASS nudi i usluge za poslovne klijete. Od vinsko orijentiranih team buildinga i incentiva, raznovrsnih edukativnih radionica i degustacijskih večera do promocija proizvoda „na čašu“ te personalizirane obuke osoblja i consultinga za restorane i barove.  Naravno, uz naglasak na odgovornoj i umjerenoj konzumaciji.

Tijekom ugodne ljetne večeri u modernom ambijentu u zagrebačkoj Strojarskoj ulici, čaše uzvanika su se punile biranim pjenušcima i vinima ponajboljih hrvatskih vinara. Neka od njih su imala svoju premijeru ili su novost i raritet na tržištu poput Tomčevog pinota crnog Dvije Zime, Blanc de Noir Brut Nature te Rubyja iz Belja. Pladnjevi su bili puni maštovitim i ukusnim fingerfoodom inspiriranim tradicionalnim hrvatskim gastronomskim ikonama poput skradinskog rižota, copanjeka, burgera od crne svinje fajferice, arancina s patkom, viškim cvitama… Za glazbenu podlogu i dobru lounge atmosferu se pobrinuo mladi DJ Luka Ivčić.

S obzirom na rastuću potražnju za održivim, kvalitetnim i visoko personaliziranim turističkim proizvodima ne sumnjamo u to da će CROATIA BY THE GLASS biti atraktivan partner svima koji žele upravo takve doživljaje te da će se uklopiti u strategiju osmišljavanja cjelogodišnje turističke ponude.