Arhiva oznaka za: Krešimir Šakić

Turistička zajednica Šibensko – kninske županije promovirala turistički film „More Than Beauty“

Šibensko kultno mjesto „Kuća umjetnosti Arsen“ bilo je pretijesno za sve one koji su željeli među prvima vidjeti turistički film ”More than Beauty” kojem je cilj podignuti brand, predstaviti se turoperatorima, ali u istoj mjeri i krajnjim korisnicima.

Prekrasni kadrovi ove županije snimljeni su u organizaciji Turističke zajednice Šibensko – kninske županije, a film će se prikazivati na turističkim sajmovima i manifestacijama te putem društvenih mreža.

Uvažavajući interese modernih turista za različitim sadržajima i otkrivanjem nečeg njima novog, u ovom petominutnom filmu prikazane su prirodne ljepote kako brojnih morskih plaža, uvala i otoka jedinstvenih Kornata, tako i zaleđa određenog planinom Dinarom i rijekom Krkom.

Pokazana je i bogata kulturna tradicija koja seže od vremena Ilira i Rimljana, preko srednjeg vijeka i brojnih utvrda te UNESCOvih zaštićenih spomenika kulture, tvrđave Sv. Nikole i katedrale Sv. Jakova.

Dio tradicije je nesumnjivo i gastronomija. I upravo je u tom dijelu eno i gastro ponuda u zadnjih nekoliko godina doživjela uzlet  kojem svjedočimo i u filmu.

Često izrečene tvrdnje daDa u našem turizmu nedostaju različite outdoor aktivnosti i zabavni sadržaji, vrlo živopisno i dopadljivo opovrgava film prikazujući brojne sportske, zabavne i adrenalinske sadržaje i programe koje su u turističkoj ponudi Šibensko – kninske županije“ kaže Krešimir Šakić direktor Turističke zajednice Šibensko-kninske županije dodajući kako su svi različiti turistički proizvodi prikazani u tri kraća jednominutna tematska filma: „More than sea, sailing and sun„, „More than heritage, delicious food and fine wine“ i „More than sports, adrenaline and fun“.

Krešimir Šakić

U filmu sudjeluju glumci ansambla HNK u Šibeniku, Franka Klarić i Bojan Brajčić koji su na vrlo uvjerljiv i originalan način prikazali što gosti Županije mogu vidjeti, okusiti i doživjeti. I upravo je na tome stavljen naglasak – koja su i kakva očekivanja turista koji dolaze na odmor?

Sadržaj i radnja filma daje odgovor na to pitanje: više od očekivanog i to je vrlo duhovito naglašeno: More than expectation – jump into your vacation.

Film je  moguće pogledati na službenoj stranici TZ Šibensko kninske županije  Video – Turistička zajednica Šibensko kninske županije (dalmatia sibenik.hr)