Arhiva oznaka za: Grill&Steak House Nono Frane

Grill&Steak House Nono Frane – senzacionalna ponuda dostojna svjetskih steakhousea

Nije neobično da za ukusan obrok nerijetko morate potegnuti izvan centra nekoga grada. Naime, periferijama i u predgrađima se često odvijaju više nego dojmljive gastronomske priče.

Isplati li se? Recimo samo da ćete se vrlo brzo poželjeti vratiti. Jedan od takvih restorana s dugogodišnjom tradicijom, ali pod novim vodstvom, jest i Grill&Steak House Nono Frane. Smješten je u Viškovu, mjestašcu u blizini grada Rijeke. Godinama je omiljeno gastronomsko odredište, ne samo sumještana, nego i ljubitelja dobrih zalogaja iz okolnih bližih i daljih mjesta i gradova te turista koji se nakon prvog posjeta uvijek rado vraćaju.

Osim klasika koji su godinama na meniju, posebnu pozornost privlači izvrsna ponuda odležanih steakova iz svih krajeva svijeta. Osim što je to priča koja zahtijeva veliko znanje, posvećenost i pažnju prilikom pripreme, ona je i toliko rijetka da u njoj vrijedi uživati svake sekunde. Odlično pripremljeni, nepcu i oku više nego ugodni, okusi koji dugo ostaju u sjećanju.

Grill&Steak House Nono Frane u ponudi ima najbolje sa farmi diljem svijeta, koja je nastala selekcijom najcjenjenijih pasmina goveda. Odresci od 12 pasmina goveda, 50 različitih rezova, uvezeni iz 15 država, sazrijevali su minimalno 21 dan u posebnim komorama za “dry age”, odnosno suho odležavanje. To je prirodan proces odležavanja mesa kojim se tretiraju najkvalitetniji goveđi komadi u kontroliranim uvjetima. Naime, posebno se kontrolira temperatura i vlaga tako da prirodni enzimi prodiru u najtvrdokornije dijelove mesa, višak vode isparava, a ostaju vrhunska kvaliteta prožeta visokim udjelom proteina, savršen izgled i nezaboravan okus. Meso dobiva mekoću i puniju strukturu, a okus predstavlja potpuno novo gastronomsko iskustvo zbog kojeg se u Grill&Steak House Nono Frane uvijek vraća.