Arhiva oznaka za: Granfondo

Utrka Granfondo stiže na otok Krk

Utrka duga 82 kilometra održat će se 27. travnja u suradnji s Hrvatskim biciklističkim savezom i prestižnim Granfondo World Tourom. Polazak je iz šarmantnog mjesta Punat, startna i ciljna točka je Falkensteiner Hotel Park Punat, a ruta potom nastavlja kroz Krk, Malinsku, Njivice, Omišalj, Vrbnik i Dobrinj, sve do kraja otoka i Baške.

”Naša utrka svake godine raste i postaje sve ljepša sportska i turistička razglednica koja će se ove godine, uz Zadar, poslati iz još jednog dragulja hrvatske obale – otoka Krka. Iznimno me raduje sudionicima koji nas već godinama prate otkriti sve čari ovog otoka. Interes za Falkensteiner Granfondo utrke sve je veći, a kvalitetni sadržaji poput ovoga svakako utječu i na produženje turističke sezone“, rekao je Toni Dujmenović, direktor utrke.

Bilo da ste iskusni biciklist koji žudi za izazovnim usponima ili rekreativni vozač koji traži opuštajuće staze, Krk ima ponešto za svakog. Istražite raznolik teren otoka, od blagih brežuljaka do ravnih staza, i otkrijte zadivljujuće panorame iza svakog zavoja. Spojite strast za bicikliranjem i nezaboravan odmor!

Smješten u srcu mjesta, Falkensteiner Hotel Park Punat pruža spoj modernih sadržaja i lokalnog šarma. Nakon dana ispunjenog uzbudljivim avanturama, savršeno je mjesto za opuštanje i obnavljanje energije. Uz Falkensteinerov moto “Welcome Home!” osoblje hotela pomoći će vam osigurati ravnotežu između aktivnog istraživanja otoka i potpunog opuštanja. Opustite se u elegantnom smještaju, uživajte u ukusnoj gastronomiji i brojnim aktivnostima.

Krk Granfondo Bik Camp by Mia Radotić 2024.

Osim utrke čeka vas i uzbudljiva biciklistička avantura – Granfondo Bike Camp by Mia Radotić 2024! Svi ljubitelji biciklizma od 24. do 28. travnja imaju priliku uživati u prekrasnom okruženju otoka Krka uz stručno vodstvo Mie Radotić.

“Ono što mi se posebno sviđa kod utrke je profil staze koja je namijenjena svima. Nije prezahtjevna, omogućuje da se u utrci sudjeluje i prvenstveno uživa bez rezultatskog prioriteta. Ipak, za najspremnije bicikliste postoje izazovni aspekti koji stazu čine zanimljivom i teškom,” ističe Mia Radotić.

Krk Granfondo dječji kamp 2024.

Čeka vas i nezaboravna obiteljska avantura na Krk Granfondo Dječjem kampu od 25. do 27. travnja! Trodnevni kamp nudi jedinstvenu priliku mladim avanturistima da urone u prirodne ljepote otoka i otkriju užitak vožnje biciklom.

Foto: Falkensteiner Hotel Park Punat