Arhiva oznaka za: Falkensteiner Hotel & Spa Iadera

Romantični šarm Zadra u veljači

U nježnom zagrljaju blage zime veljača, mjesec ljubavi postaje inspirativno vrijeme za otkrivanje Zadra. Dok se ostatak zemlje bijeli i temperature odlaze u minus, Zadar nudi bijeg u mediteransku klimu i dane ispunjene suncem idealne za romantičnu šetnju. Prošećite zadarskom rivom i otkrijte skrivene gradske ulice, trgove i forume. Poseban doživljaj bit će kava ili čaša vina ne nekoj od vanjskih terasa, dok tople zrake sunca griju vaše lice i koži vraćaju potreban vitamin D.

Intimno ozračje idealno za bijeg u paru

U zimskim mjesecima manje je turista pa veljača pruža intimnije iskustvo, savršeno za odmor u paru. Uživajte u romantičnom ozračju bez uobičajene gužve i vreve ljeta. Pronađite klupu kraj mora samo za vas dvoje i otkrijte jedan od najljepših zalazaka sunca na svijetu.

Wellness odmor po mjeri

Savršenu wellness oazu za proslavu ljubavi pronaći ćete u premium ambijentu Hotela & Spa Iadera u Falkensteiner Resortu Punta Skala. Uživajte u MOONLIGHT SPA svijetu svakog petka i subote od 18 sati do ponoći. Romantični spa tretmani, plivanje pod svjetlosti svijeća, radionice senzualnog pilinga i aufguss rituali kao stvoreni su za vratiti strast u uspavane veze. Hotela & Spa Iadera poznat je po svojoj vrhunskoj gastronomskoj ponudi i jednom od najvećih SPA centara u Hrvatskoj, na čak 6.000 m2. Ovdje vas čeka šest bazena, svijet sauna s jedinstvenom, panoramskom saunom iz koje puca pogled na zadarski arhipelag, hamam i brojni tretmani sa smiljem, lavandom, ružmarinom i morskom soli.

Falkensteiner Hotel & Spa Iadera

Romansa kraj mora

Nezaboravne uspomene očekuju vas i u srcu Zadra, na svega nekoliko kilometara od centra grada, uz plažu i usred mirnog zelenila s malo prometa. Proslavite mjesec ljubavi u Club Funimation Borik hotelu uz romantično uređenje sobe, jagodama s čokoladom i pjenušcem ili uživajte u mobilnim kućicama kampa Falkensteiner Premium Camping Zadar uz romantični set up i bicikle na raspolaganju tijekom boravka. Svoj bijeg u dvoje začinite i posebnom večerom i glazbom uživo 17. veljače.

 

Foto (Falkensteiner Hotels & Residences):