Arhiva oznaka za: Boogie Lab 2

Boogie Lab ima nove sladolede i koktele!

Vratili su se Boogie Lab sladoledi koji su prošlo ljeto bili pravi hit. Od ukupno pet sladoleda u ponudi, tri su noviteta. Uz njih, pravi ljetni hit su i novi Signature kokteli. Izvrsna je i vijest da od sada možete rezervirati svoje mjesto za večeru u Boogie Labu u Parku Kneževa.

Sve za ljetna osvježenja – Ice Ice Baby sladoledi rade se od prvog do zadnjeg koraka u BoogieLabu. Croissant Ice Cream čini croissant crumble, malina curd, malina coulis, domaći kornet i croissant sladoled. Fig Ice Cream je napravljen od džema od smokve, džema od dinje, domaćeg korneta, honey comba, svježe smokve i sladoleda od smokve. Strawberry & Lemon Grass Ice Cream kombinaciju pak čini umak od jagode, gel i curd od limunske trave, feuilletine i svježe jagode.

Tu su i dva stara okusa u formi preokrenutog korneta na tanjuru: Gianduia Ice Cream s karamelom od mliječne čokolade, tostiranim lješnjakom, domaćim kornetom i sladoledom od čokolade te Pistachio Ice Cream s lemon curdom, tostirani pistachiom, domaći kornetom i pistachio sladoledom. Svi dolaze po cijeni od 6 eura.

Uz sladolede, ljetni hit su i novi Signature kokteli. Četiri nova Signature koktela s Boogie potpisom su Fine Line, Drunken Cherries, Divenire i Last Call. Kod Fine Linea i Divenirea pronaći ćete oznaku LOW ABV (lower alcohol by volume). To znači da kokteli nisu u potpunosti bezalkoholni, ali je njegov postotak od 5 do 8%. Zato su ova pića odličan light izbor kad želite popiti koktel za osvježiti se.

Last Call je poseban po tome što je sve u njemu domaće s ciljem zero wastea. “U njemu su svi domaći sastojci. Jabukom se infuzira vodka i onda se nakon toga ta ista jabuka koristi za apple shrub. Koristimo maslinovo ulje Ante Vulina iz Pakoštana i infuziramo ga čilijem!” – ističe kreator koktela, barmen Jere Bebić. Cilj BoogieLaba za naredni period je postići da svi kokteli budu 100 % domaći i bez wastea.

 

Od sada, stol za večeru u Parku Kneževa možete rezervirati na broj +385 91 6002 744. BoogieLabovi u Arena Centru i Parku Kneževa imaju prostrane terase u kojima uživamo u ljetnim jutrima i večerima, u društvu dobre hrane i dobre glazbe.

 

Foto: Karlo Jelić

Boogie 2 u Areni s 4 noviteta u vitrini postao hit u novom Zagrebu

Boogie Lab 2, novo izdanje popularnog brenda iz Parka Kneževa, u nepunih je deset dana postalo hit u najbrže rastućem zagrebačkom kvartu Lanište – Blato. Četiri noviteta su u vitrini Boogia i dva nova koktela koja su postala hit na terasi s više od 300 biljaka. Sunshine, moonlight i goodtimes u novom će Boogieju zaživjeti u potpunosti. Uz jutarnje, dnevne i večernje ponude, bit će tu od jeseni i live nastupi mladih talentiranih glazbenika, a radno vrijeme je od 8 do 23 sata.

U Boogie vitrini od sada su četiri noviteta. Crookie croissant tijesto sad je  kružnog oblika, a na gornjem dijeli je cookie s komadićima čokolade. Donji dio je punjen kremom od kikiriki maslaca i trešnje. Voće je u Boogiju uvijek s obližnjih OPG-ova i tržnica. Druga edicija Cruffina je blueberry & cheesecake, na vrhu je krema od borovnice kao i svježa na vrhu.

Od slanih noviteta tu je hrenovka u lisnatom tijestu. Ovo je Boogie inačica klasičnog pekarskog proizvoda. Teleća hrenovka je iz vlastite proizvodnje, s posebnim umakom. Za kraj od slanog tu je pain suisse sa šunkom, sirom i kremom od kiselih krastavaca

Pan Suisse

„U Boogie Labu imamo ponudu classic i bar signature koktela. Na novoj karti fokusirani smo na ljetnu ponudu i koktele koji su izvrsni za toplije vrijeme. Oni su osvježavajući, lagani, otvaraju apetit i dobar su aperitiv prije jela ili pak kao nadopuna brojnim vrstama jela u proljetnim i ljetnim večerima. Novi koktel Last Call je nova izvedba na varijaciju klasičnog martinija!”, istaknuo je Jere Bebić, bar manager Boogia.

Prostor je u Areni podijeljen na dva dijela od ukupno gotovo 400 m2. Unutrašnji dio poznatih nam je boogievskih boja i materijala. Na samom ulazu nalazi se vitrina koja će tijekom dana nuditi pekarske proizvode koje obožavamo.

Čak 220 sjedećih mjesta skladno je raspoređeno u lokalu. Unutrašnjim prostorom dominira velika disco kugla iznad community stola koji je zamišljen kao mjesto susreta, dijeljenja i novih kontakata. U sredini stola nalazi se svojevrsni vrt.

Veliki šank koji dominira cijelim unutrašnjim prostorom mjesto je na kojem nastaje koktelska priča koja će posebno zaživjeti u večernjim satima. Za projektiranje prostora zaslužna je arhitektica Mia Petričević.

Boogie Lab u Areni nudit će jednostavniju hranu i ponudu jela. „Ovdje pratimo naš sistem doručak, brunch, ručak, večera. Pokrivamo sve dijelove dana, ali tu su nešto jednostavnija jela. Za početak smo ‘pojačali’ vitrinu. Već u podne startamo s pizzama, a za otprilike mjesec dana krećemo i s ostalim asortimanom!, zaključio je Karlo Vulin.

Boogie Lab u Arena Centru radi svakog dana od 8 do 23 sata.

 

Foto: Karlo Jelić i Sunčana Barušić